Wie ben ik

Mijn naam is Tjeerd Visser en na een carrière in het onderwijs, ben ik sinds begin 2017 gecertificeerd effortless coach, gecertificeerd Bemer partner en gecertificeerd mind eye power trainer.

Allerlei omstandigheden hebben ertoe geleid dat ik de bakens eens flink heb verzet, zoals dat dan zo mooi heet. 

Wat wilde ik wel? Wat wilde ik niet? Maar vooral………wat nu? Ik ben een mooi proces ingegaan. Heel veel gelezen. Niets zomaar aannemen. Mijn eigen weg gegaan. 

Op mijn voormalige werkplek had ik, enige jaren geleden, een zelfgemaakt bordje opgehangen met de tekst

‘’ Zorg dat uw gezondheid in de beste handen is, uw eigen handen’’.

Nu moest ik dat voor mezelf dus waar maken! En beste lezers…. Dat is gelukt! Hoe mooi en hoe fijn is dat dan!

Ik heb er nu een bordje bij gemaakt........

''Zorg dat uw toekomst in de beste handen is, uw eigen handen''.

En ik weet en besef dat dat lastig kan zijn. Het is allemaal gemakkelijker gezegd dan gedaan. Maar het kan. Het kan echt!

Mijn missie, en passie, is mensen hierbij te helpen. Mijn ongelofelijke levensenergie en levenslust wil ik heel graag delen met anderen. Anderen helpen om ook ‘’moeiteloos’’ in het leven te staan. Dat wil niet zeggen zonder inspanning.

Bedenk eens hoe het zou voelen als je circa 40 weken per jaar het echte vakantiegevoel zou hebben? Doe maar even. Even je ogen dicht. 40 weken per jaar het vakantiegevoel? Wauw, als dat zou kunnen. Maar dat kan niet, kom op zeg! Wat een onzin.

Nou, ...............daar zou ik maar niet zo heel zeker van zijn.

Lijkt het je wat om dat te gaan onderzoeken? Ik zou je kunnen begeleiden op dat traject met krachtige en moderne hulpmiddelen.

Maak een afspraak voor een ontdekkingssessie. 

De ontdekkingssessie is een verhelderende sessie. Je krijgt zicht op waar je op dit moment in je leven staat, wat je graag zou willen bereiken in de nabije toekomst, wat de blokkades zijn die je hiervan weerhouden en wat het voor jou zal betekenen om deze blokkades op te ruimen en om jouw dromen te kunnen realiseren en in te kunnen passen in jouw leven.

De kosten van deze ontdekkingssessie zijn € 60,50 (incl.BTW) Het geeft je de mogelijkheid om te ontdekken hoe je voor jezelf meer energie en blijheid in je leven kunt brengen en of Vispar-Welzijn daarbij iets voor jouw kan betekenen.

Wij gaan dus ontdekken of wij wat kunnen betekenen voor elkaar.
Meld je aan via het contactformulier.