Gezondheidspresentatie Bemer Therapie Almere

Woensdag 24 april 2019

Vasomotie Therapie presentatie.

  • Wat is het?
  • Wat houdt het in?
  • Hoe werkt het?
  • Is dit de oplossing voor mij?

Laat je deskundig informeren over deze nieuwe thuistherapie. Deze keer in gezellige huiskamersfeer. 

Tijdens deze lezing en presentatie krijg je inzicht in de onderzoeksresultaten van Prof. Dr. med. Rainer Klopp van het Instituut voor Microcirculatie te Berlijn. Het is hem gelukt om de unieke werking van het BEMER-signaal op de bloedcirculatie in het menselijk lichaam op microscopisch niveau zichtbaar te maken. Diverse doorbloedingsstoornissen veroorzaken pijnen en energietekorten.

Er is nu hulp middels een nieuwe therapie! Een goede doorbloeding van het hart- en vaatstelsel is essentieel voor het behouden van een goede gezondheid. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond, dat juist de microcirculatie het belangrijkste deel van de totale doorbloeding is en dat dit juist voor het immuunsysteem een belangrijke rol speelt. Kleine verstoringen van de microcirculatie in de verschillende organen hebben al een duidelijk gevolg voor het dagelijks leven. 

De Vasomotie therapie is wetenschappelijk aangetoond! Verbetering van de microcirculatie is de belangrijkste succesfactor tijdens de Vasomotie Therapie!

Deze lezing en productpresentatie is gericht op alle gezondheidsbewuste en in gezondheid geïnteresseerde mensen, die nieuwe wegen willen inslaan m.b.t. preventie, regeneratie en prestatieverbetering. 

Je bent van harte welkom op deze presentatie op woensdag 24 april van 19:30 uur tot 21:30 uur in Almere op de Populierenstraat 26. Inloop vanaf 19:15 uur.
Graag wel even aanmelden per e-mail. Ik kijk er naar uit om je persoonlijk te ontmoeten.

Hartelijke groet

Tjeerd Visser

Meld je aan door een mailtje te sturen naar info@visparwelzijn.nl

 

Gezondheidspresentatie Bemer Therapie Almere

Activiteiten de komende tijd