Mind Eye Power

Wat kun je je daarbij voorstellen? Bij emotioneel welzijn?

  • En ineens sta je weer bij de voorraadkast en pak je een reep chocolade of iets ander lekkers. Waar dacht je op dat moment aan? Waar was je met jouw emoties? 
  • Je hoort een mooi muzieknummer op de radio, je dwaalt weg met jouw gedachten en schiet bijna vol? Waar dacht je aan?
  • Op onverklaarbare momenten kun je soms volschieten van de emoties. Waar komen deze ineens vandaan? Het voelt onprettig.
  • Je voelt je soms ineens heel eenzaam. Tranen wellen op. Waar denk je op dat moment aan?
  • Je denkt aan een bepaalde situatie en ineens …..vliegt het je als het ware naar de keel! Het lijkt alsof iemand je keel dichtknijpt. Wat is dit voor emotie?

Gelukkig zijn er ook emotionele momenten van blijheid. Dan schiet je gewoon vol omdat je wordt overstroomd door een heerlijk geluksgevoel. Het waauw gevoel!

Dit zijn een paar voorbeelden en ongetwijfeld kun je dit rijtje nog verder aanvullen.

Emotioneel welzijn gaat over een gevoel van veiligheid en (zelf)vertrouwen. Dit draagt voor een groot deel bij aan jouw welzijn en daarmee ook aan jouw gezondheid. 

Het is dus super belangrijk om emotioneel in balans te zijn en dat ook te blijven. Maar………., zorgen dat je emotioneel in balans blijft?

Dat lijkt toch makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe werk je aan jouw emotionele welzijn? Hoe zorg je dat dit zo veel mogelijk positief blijft?

Met Mind Eye Power breng je op een milde, eenvoudige en effectieve wijze diepgaande veranderingen in hardnekkige overtuigingen, onverwerkte emoties en trauma’s, of de gevolgen daarvan aan.

Met geestkracht en oogbewegingen breng je eerst linker- en rechterhersenhelft, denken en voelen in balans om vervolgens oude ongezonde overlevingsprogramma’s te ontkoppelen en te overschrijven.

Dit doe je met oogbewegingen en geestkracht, gerichte aandacht en intentie.

De krachtige werking van deze methode wordt ontleend aan de oogbewegingen in combinatie met de juiste mindset. Je krijgt, als het ware, grip op de bedrading van jouw hersenen.

Op deze manier kun je oude houvasten en patronen loslaten en vervolgens vormgeven aan wat je werkelijk verlangt.

In een ogenblik schakel je van een staat van verdediging naar een staat van groei.

Je zult ervaren dat het mogelijk is om oude pijn, angsten en houvasten moeiteloos (effortless) achter je te laten. Dit geeft ruimte aan ongekend potentieel en groei.

Ik ben zelf nog steeds, iedere keer weer, onder de indruk van de eenvoudige, doeltreffende en snelle manier waarop diepgaande en blijvende effecten worden bereikt met Mind Eye Power. Zo mooi! Zo ongelofelijk mooi! Het mooie is ook dat je niet alleen een probleem oplost. Je krijgt antwoorden op levensvragen en je creëert een nieuwe, ondersteunende en meer gezonde levenshouding.

Er vindt een verschuiving plaats;

  • Van actueel trauma naar herinnering
  • Van probleem naar levensles
  • Van stress naar evenwicht
  • Van angst naar vertrouwen
  • Van een staat van verdediging naar een staat van groei

Deze methode is mooi toepasbaar, en inpasbaar, in een effortless coachtraject, maar kan ook als individuele sessie worden ingezet.

Vaak is één, of zijn twee, MEP-sessie(s) al genoeg voor een levensthema. 

M.E.P. is geschikt voor kinderen, tieners en volwassenen. 

Herken je je in het bovenstaande en wil je graag snel en doeltreffend jouw thema aanpakken, neem dan contact op om een afspraak te maken voor een MEP-sessie.