Effortless Coaching

Moeiteloos Leven en Werken

Moeiteloos leven en werken is jouw eigen ruimte als vanzelfsprekend innemen, jouw inkomen verdienen met waar jij goed in bent en wat jij graag doet, (jouw passie!) direct verbinding maken met anderen, vrijgeven en ontvangen, intuïtief aanvoelen wat de juiste keuzes zijn, vrijuit kunnen spreken en bewegen op belangrijke momenten, ontspannen goede resultaten halen op school of op jouw werk, diep en vredig kunnen slapen, blij en tevreden zijn in elke situatie . . .

Als dat is wat jij wilt, begeleidt de Effortless Coach jou op jouw weg ernaar toe.

Zou Effortless Coaching jou iets opleveren?

Als deze drie dingen voor jou opgaan:

  • Jij wilt iets wezenlijks veranderen in jouw leven
  • Jij bent er zelf tot nu toe nog niet in geslaagd
  • Het moet nu toch echt eens gaan gebeuren

Dan………dan is Effortless Coaching wat jij zoekt.

Wat doet een Effortless Coach voor jou?

De Effortless Coach helpt jou in contact te komen met jouw natuurlijke staat. Daar voel jij op een directe manier wat jij echt wilt in jouw leven en ook welke dingen jij daar in jouw huidige situatie van weerhouden. Jij gaat zien en voelen, wat een groot verschil dit maakt als jij dit zo laat of als jij deze belemmeringen kwijt zou raken.

Dit inzicht zetten wij om in een dubbele beweging: weg bij wat jou tegenhoudt om echt te leven zoals jij wilt, en begínnen met het leven dat eigenlijk bij jou hoort. De Effortless Coach helpt jou om al die dingen die je tot nu toe nog niet zijn gelukt moeiteloos te realiseren. Samen komen wij een heel stuk verder, wat ons betreft helemaal daar waar jij wilt zijn. Dat is ons gezamenlijk commitment.

Kijk eens op de site van het effortless coaching expertisecentrum voor nog meer informatie over deze nieuwe, fijne en moeiteloze manier van coachen.

www.effortlesscoaching.nl

Lees verder over de Effortlesscoach