Effortless coach

Wat kun jij je daarbij voorstellen? Bij mentaal welzijn? 

 • Alles heb jij goed voor elkaar. Leuk huis. Leuk gezin. Leuk werk. Mooie auto voor de deur. Ieder jaar een paar keer met vakantie.
  En toch………toch vraag jij jezelf regelmatig af…is dit het?
  Is dit het nou echt? Wil ik dit zo nog wel? Het voelt niet goed op de een of andere manier. Waarom doe ik niet wat ik eigenlijk echt graag zou willen?
  Vervolgens zeg jij tegen jezelf dat jij niet zo ontevreden moet zijn! Kom op zeg! Er zijn mensen die het veel minder hebben. En zo……zo sus jij jezelf weer in slaap. Jij gaat weer verder. Maar dat onbestemde, ietwat onbehagelijke gevoel blijft regelmatig terugkomen.
 • Jij bent jong. Studie afgerond. Lekker met jouw nieuwe baan bezig, die jij alweer een paar jaar hebt. Maar het wil op de een of andere manier niet! Het bevalt jou niet. Het voelt niet goed. Waarom niet! Is dit eigenlijk wel wat jij echt wilt?
 • Jij hebt het niet meer naar je zin op jouw werk. Steeds vaker ga jij met tegenzin naar jouw werk. Jij kijkt op maandagmiddag al uit naar de vrijdag. Eindelijk weekend. Yes! Welke belemmeringen houden jou tegen om het roer om te gooien. Jouw koers te verleggen? De bakens te verzetten?
  Waarom doe jij het niet gewoon?
 • Regelmatig heb jij woorden met jouw partner. Het lijkt wel of jullie elkaar niet meer begrijpen. Tijd voor een goed gesprek schijnt er nauwelijks te zijn. Beiden zijn jullie druk. En als er dan weleens tijd is, dan loopt het binnen de kortste keren uit op een heftige woordenwisseling. Zullen wij maar gaan scheiden? Tja……ook een gedoe zeg. Nee…wij hobbelen nog maar even door.
 • En dan? Dan krijg jij de diagnose kanker! Ppppffff……wat nu? Wat nu? Jij wilt eigenlijk jouw eigen weg bepalen. Jij gelooft niet in chemobehandelingen en wil geen bestralingen. In jouw overtuiging maakt dat nog meer stuk. Jouw omgeving wil dat jij het wel doet. Jij wordt onder druk gezet. Wat een drama. Of jij wilt wel chemo en bestralingen omdat jij denkt dat het in ieder geval levensverlengend is en dat jij zelfs wel zou kunnen genezen. 
 • Ontdek tijdens een ontdekkingssessie wat Vispar-Welzijn voor jou kan betekenen in, onder andere, eerdergenoemde situaties.

www.effortlesscoaching.nl